Глава Samsung влаштував прочуханку мобільному підрозділу компанії за наслідування продуктів Apple

Минулoгo місяця кoмпaнія Samsung прeдстaвилa нoві склaдні смaртфoни, смaрт-гoдинник і бeздрoтoві нaвушники. Як ствeрджує півдeннoкoрeйськe видaння AjuNews, після aнoнсa дeякі спoживaчі стaли нaсміxaтися нaд Samsung і звинувaчувaти її в кoпіювaнні дизaйну Apple в її нoвoму смaрт-гoдиннику Galaxy Watch Ultra і бeздрoтoвиx нaвушникax Galaxy Buds 3. Ця інфoрмaція дійшлa дo глaви Samsung, і тoй oбрушився з лютoю критикoю нa свій мoбільний підрoзділ.

Зa дaними AjuNews, главарь Samsung Electronics Джей Лі (Jay Y. Lee) наказав мобільному підрозділу компанії, Samsung MX, «переглянути свої плани». Повідомляється, що суворі розпорядження Лі послідували після того, як сыны) Адама звинуватили Samsung у копіюванні елементів дизайну Apple в нових навушниках Galaxy Buds 3 і Galaxy Buds 3 Pro, а також смарт-годиннику Galaxy Watch Ultra. У них розгледіли паралелі з бездротовими навушниками AirPods і AirPods Pro і смарт-годинником Apple Watch Ultra.

Південнокорейське джерело також повідомляє, що персональні дії було вжито і щодо певних співробітників мобільного підрозділу компанії, включно з главою Samsung MX Тетюха Мун Ро (TM Roh). Следовать словами інсайдера, для якого посилається видання, після цих дій всередині Samsung MX виникла серйозна напруженість.

«Атаман (Лі) особисто втрутився після того, як компанію почали звинувачувати в плагіаті продуктів Appe, а також у проблемах із якістю збірки бездротових навушників Buds 3 і смарт-годинника Galaxy Watch 7, випущених минулого місяця. Внутрішня климат у відділі одним заходом дуже похмура», — заявило виданню джерело в компанії.

Повідомляється, що бери зустрічі з пресою після анонсу нових продуктів у магазині Samsung, розташованому в районі Хонде в Сеулі, столиці Південної Кореї, журналісти постійно говорили оборона те, що нові продукти компанії дуже схожі в продукти Apple. Журналісти, зокрема, звертали увагу держи те, що у нових бездротових навушників Galaxy Buds 3 і Galaxy Buds 3 Pro, як і навушників AirPods, а також низки інших моделей TWS-навушників інших виробників, з\’явилися ніжки. Крім того, вони отримали підтримку жестів (щипків і змахування), які повторюють ті, що підтримуються навушниками AirPods. Зі свого боку в масивному дизайні і помаранчевій темі смарт-годинника Galaxy Watch Ultra (получи и распишись фото вище) журналісти розгледіли риси Apple Watch Ultra. Зазначається, що навіть віддані фанати Samsung були розчаровані тим, що компанія відмовилася від своєї власної мови дизайну сверху користь наслідування Apple. Вони вважають, що продукти Samsung втратили свою індивідуальність.

Ситуацію погіршили проблеми з якістю збірки, що виявилися у бездротових навушників Galaxy Buds 3 Pro. Деякі покупці відзначили наявність у навушників нерівних зазорів і дуже крихких амбушур, схильних до самого розриву. Після цього заведующий Samsung Джей Лі, що володіє спокійним характером, вибухнув різкою критикою і дав суворі вказівки підрозділу Samsung MX.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.