У Telegram з\’явилися закриті канали з платною підпискою і перегляд .PDF і .DOCX-файлів

Aдміністрaція Telegram прeдстaвилa святкoвe oнoвлeння мeсeнджeрa, присвячeнe йoгo 11-річчю. Дo ньoгo увійшли зoряні рeaкції, кaнaли з плaтнoю підпискoю, мoжливість публікaції плaтниx фoтoгрaфій і відeoзaписів бoтaми і бізнeс-aкaунтaми, a тaкoж мoжливість публікувaти пoвідoмлeння нa каналах від імені інших каналів ли особистих облікових записів.

Щоб підтримати улюблений пролив або блогера, користувачі тепер можуть надсилати їм зіркові реакції. Власники таких каналів отримають 100 % надісланих «зірок» — внутрішньої валюти месенджера, — які можна обміняти нате криптовалюту Toncoin з мінімальною комісією разве оплатити ними рекламу зі знижкою 30 %.

У повідомленнях із зоряними реакціями відображаються користувачі, які відправили найбільше «зірок», але своє ім\’я можна і приховати з цього списку. Зоряні реакції в (видах каналів необхідно вмикати окремо в їхніх налаштуваннях.

Блогерам тепер також доступне створення каналів, підписка возьми які здійснюється ради щомісячну плату, що перераховується в «зірках» — в (видах підписки для такі канали авторам необхідно генерувати спеціальні посилання. Раніше власники каналів отримали можливість монетизації контенту — публікації платних фотографій і відеозаписів; тепер ця функція доступна і ради ботів та бізнес-акаунтів. Ця можливість стане в пригоді розробникам сервісів — наприклад, генераторів зображень і служб підвищення якості відео.

Звичайні публікації получай каналі супроводжуються його назвою і зображенням, але тепер цю поведінку можна змінити, увімкнувши функцію «Суперканалу» в його налаштуваннях. Если вона активна, адміністратору доступний вибір профілю, від імені якого вийде ця публікація. Адміністратор в такой степени і залишиться невидимим підписникам, якщо стек с не вибере публікацію від свого імені.

Нарешті, в Telegram интересах iOS з\’явилася можливість переглядати документи, наприклад .PDF, .XLS і .DOCX — вони відкриваються в окремих вкладках месенджера і дають змогу от балды перемикатися між чатами і файлами. Встановити нову версію клієнта можуть користувачі iOS і Android-версії, завантаженої безпосередньо з сайту месенджера — модератори Google Play оновлення поки невыгодный схвалили.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.